На 08.12. в 07:00 часа настъпва Пълнолуние в знака Близнаци.

...
На 08.12. в 07:00 часа настъпва Пълнолуние в знака Близнаци.
Коментари Харесай

Пълнолуние в Близнаци: Нервно напрежение за подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Дева и Риби

На 08.12. в 07:00 часа настава Пълнолуние в знака Близнаци. Тогава Луната преминаваща през знака Близнаци застава в съпротива със Слънцето в Стрелец.

От 07.12. до 09.12. би трябвало да сме деликатни извършвайки действия свързани със сферите на въздействие на оста Стрелец-Близнаци, а точно обмена на информация, средствата на връзка и превоз, късите пътувания, сделките, правните каузи, подписването на контракти и сключването на покупко-продажби. Дните се водят рискови и предразполагащи към прекомерна емоционалност, ескалация на напрежението и възникването на ненужни спорове с обкръжението.

Важно е да се стараем да не подхващаме нови или съмнителни дейности, да не се увличаме в клюкарстването и интригите, както и да не подхващаме рискови пътувания или маневри с автомобила. Препоръчително е да не закупуваме или продаваме скъпи или скъпи за нас неща и да не подписваме значими контракти, изключително такива, които не сме изчели или обмислили авансово.

Много е евентуално преценката ни да не е справедлива и да ни е мъчно да мислим рационално и поредно.

Дните към Пълнолунието ще бъдат най-напрегнати за преносимите знаци Близнаци, Стрелец, Дева и Риби, както и за хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат насъбрано доста нервно напрежение, което може да се прояви и като физическо неразположение.
В околните си връзки тези знаци най-вероятно няма да се усещат задоволително уверени и спокойни. Ще имат чувството, че са недооценени и неразбрани от най-близките до тях хора. Преди обаче да се впуснат в словесни пледоарии е значимо да се постараят да запазят успокоение, да се опитат да хвърлят един взор на противоположната позиция и да не са едностранчиви в заключенията си. Нещата надали са единствено черни или бели, постоянно има и нюанси.

Водните знаци Рак и Скорпион може да имат проблеми със средство за връзка или превоз, заради тази причина е значимо деликатно да си провеждат нещата. Добре е да потеглят малко по-рано, в случай че имат значими срещи и да си приготвят проект Б, в случай че имат значими презентации или позвънявания.

Огнените знаци Лъв и Овен ще са мощно чувствителни по отношение на финансови въпроси. Не е изключено да изгубят известна сума пари, тъй като ще клонят към рискови дейности и импулсивност в тази сфера.

Въздушните знаци Водолей и Везни по всяка възможност ще са ангажирани с любовни въпроси и не е изключено да се впуснат да преследват яростно обект на своята пристрастеност, изпускайки от картинката деликатността и нежността в общуването.

Земните знаци Телец и Козирог е добре да са извънредно деликатни на кого какво споделят, тъй като може да се поизтърват и да наранят някого несъзнателно, споделяйки му прекомерно доста информация.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР