На 05.01.2024 г. около 07:30 часа между с. Гърмен и

...
На 05.01.2024 г. около 07:30 часа между с. Гърмен и
Коментари Харесай

Деца пострадаха при пътни инциденти в Благоевградско

На 05.01.2024 година към 07:30 часа сред с. Гърмен и път III-197, лек автомобил „ Ауди “ с 34-годишна лидерка от с. Марчево, общ. Гърмен е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал в лек автомобил „ Рено Клио “. В резултат на случая, с оток на главата и натъртвания по тялото е потърпевша лидерката на лекия автомобил „ Ауди “, а с луксация на тадзобедрена става е потърпевшо 7-годишно момиче, пътуващо в него.

На лидера на лекия автомобил „ Рено Клио “ са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, които са негативни. На лидерката на лекия автомобил „ Ауди “ е направена проба с тхеническо седство за приложимост на алкохол, която е негативна.

На 06.01.2024 година към 15:00 часа в с. Брезница е станало ПТП, при което лек автомобил „ Сузуки Гранд Витара “ с 36-годишен лидер от с. Брезница е блъснал 11-годишно момиче от същото село, което ненадейно пресякло пътното платно. Водачът е транспортирал момичето до ФСМП-Гоце Делчев, където след осъществен медицински обзор е открито, че е потърпевшо с фрактуа на подберицата и е настанено за лекуване в МБАЛ - Гоце Делчев. На лидера е направена проба с техническо средство за приложимост на алкохол, която е негативна.

На 06.01.2024 година към 12:00 часа в региона на с. Гърмен, лек автомобил „ Тойота Ланд Круизер “ с 35-годишен лидер от гр. Гоце Делчев не е спазил нужната отдалеченост и е блъснал лек автомобил „ Волво “, който е намалял скоростта си. С разтежение на шийните мускули е потърпевшо 4-годишно момиче, което е пътувало в предпазна система в лекия автомобил „ Волво “. След осъществен медицински обзор е освободено за домашно лекуване. На водачите на колите са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол, които са негативни.

На 07.01.2024 година към 20:20 часа на пътя сред гр. Петрич и ГКПП- Златарево, лек автомобил „ Шевролет “ с 27-годишна лидерка гр. Петрич, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в дясно от пътното платно, блъснал се е в мантинела и се е преобърнал на платното за придвижване. Водачката на автомобила е потърпевша с охлузни рани по краката и ръцете. Направените й проби с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, са негативни.

На 07.01.2024 година към 15:37 часа на ул. Освобождение в гр. Благоевград, лек автомобил Мерцедес с 43-годишен лидер от гр. Благоевград не е пропуснал и е блъснал 75-годишна жена от Благоевград, която е пресичала по пешеходна пътека. На лидера на автомобила са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, които са негативни.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР