На 03.04.2022 г. в УБ „Цигов чарк“ пред участниците в

...
На 03.04.2022 г. в УБ „Цигов чарк“ пред участниците в
Коментари Харесай

Атанас Илиев взе наградата за „Прокурор на годината“ на Асоциацията на прокурорите в България

На 03.04.2022 година в УБ „ Цигов чарк “ пред участниците в Общото заседание на АПБ управителният съвет на Асоциацията на прокурорите в България връчи премията „ прокурор на годината “ на Атанас Илиев – заместител –районен прокурор на районна прокуратура – Пловдив.

За огромна част от прокурорите Атанас Илиев е прочут като дълготраен представител на Районна прокуратура – Пловдив. В резултат от неговото уравновесено и точно наличие в националните и районните медии вниманието на българското общество беше ориентирано към позитивните резултати от работата на прокурорите от районна прокуратура – Пловдив, изключително по каузи от висок публичен интерес.

В качеството си на представител Атанас Илиев почтено и със мъжество отбрани свои сътрудници от обществено и голословно неглижиране на положения от тях труд съответни досъдебни производства. Като последица той понесе негативите на публичния конфронтация, белязал през последната година нашето професионално ежедневие.

Прокурор Атанас Илиев се употребява с висок престиж измежду своите сътрудници. Наред с активността си като представител на районна прокуратура – Пловдив той извършва отговорно и точно своите отговорностите, които произтичат от заеманата от него служба „ заместител – областен прокурор “ на районна прокуратура – Пловдив. Като прокурор в Районна прокуратура гр.Пловдив прокурор Илиев следи и управлява следствието по каузи с изключителна правна и фактическа трудност и важен публичен интерес. Доказал е високия си професионализъм, подготовка, дарба за работа в екип и разпределение на дилемите в него. Няма налагани санкции или прояви, накърняващи престижа на Прокуратурата на Република България.

Въпреки високата си служебна претовареност прокурор Атанас Илиев способства и за развиването и популяризирането на активността на Асоциацията на прокурорите в България. Вероятно на малко на брой е известно, че той е основал и развил сегашния уебсайт на професионалното съдружие. Като член на УС в мандата 2013-2016 година той беше част от екипа на плана, станал известен в следствие като „ Екопроекта “. Същият план получи и високо интернационално самопризнание.

Прокурор Атанас Илиев сътвори и поддържа и формалния уебсайт на „ Екопроекта “, където публикуваше навреме образователни материали, изчерпателна информация за плановите действия и резултатите от тях=

Наградата „ Прокурор на годината “ е връчена на прокурор Атанас Илиев за проявен висок професионализъм при осъществяване на служебните отговорности, както и за неговия принос към развиването на АПБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР