Н оминациите за наградите "Еми" поднесоха някои изненади, съобщи Асошиейтед

...
Н оминациите за наградите "Еми" поднесоха някои изненади, съобщи Асошиейтед
Коментари Харесай

Номинациите за наградите „Еми“ поднесоха някои изненади

Н оминациите за премиите " Еми " сервираха някои изненади, заяви Асошиейтед прес.

Сериалът " Pose '' получи куп номинации за премиите на Академията за телевизионно изкуство и просвета. Продукцията на FX, отдадена на клубната просвета през 80-те и 90-те години, завърши третия си и финален сезон с номинации за Били Портър и Ем Джей Родригес - първата транссексуална жена с номинация за актьорска премия и с втора номинация за най-хубав трагичен сериал.

Поредицата, основана от Стивън Каналс и Райън Мърфи , сътвори история с кастинг на транссексуални артисти за транссексуалните персонажи и сложи въпроси за трансфобията, расизма и епидемията от СПИН.

Неправителствената организация GLAAD и голям брой организации за отбрана на правата на ЛГБТ+ общността приканиха за признание от премиите " Еми " тази година и в намерено писмо настояха, че "сега e моментът да се покаже взаимност и поддръжка с актьорите и героите, които провокират смяна ".

Харесваният, само че подценен от гласуващите за " Златен глобус " сериал " Мога да те унищожа " ( "I May Destroy You'') на Михаела Коел се завърна в играта с девет номинации.

Сериалът, построен от 12 половинчасови епизода, изследва въздействието на половото принуждение и последствията му. Копродукцията на BBC и HBO завоюва награди БАФТА за най-хубав минисериал и за актриса във водеща роля на Коел.

След като сериалът не бе номиниран за премиите "Златен глобус ", една от сценаристките на поредицата " Емили в Париж " на Netflix обществено съобщи, че " I May Destroy You '' заслужава номинация повече от "Емили в Париж ".

" Кобра Кай ", чийто живот стартира в YouTube Red, се трансформира в известна опция за Netflix и изненадващо се снабди с четири номинации за "Еми ", измежду които и за най-хубав комедиен сериал.

Той наблюдава някогашните противници от " Карате кид " Джони Лоурънс и Даниъл ЛаРусо близо 30 години след събитията от кино лентата. Днес те са пораснали, имат деца, само че съперничеството им се възражда, откакто Джони открива доджото " Кобра Кай " и стартира да образова ново потомство каратеки. Netflix закупи третия сезон на шоуто и зрителският интерес избухна.

" Ратчед " със Сара Полсън в основната роля беше подценен от номинациите. Сериалът на Райън Мърфи , представящ предисторията на сестра Ратчед от " Полет над кукувиче гнездо " от 1975 година, получи хладни и даже по-лоши мнения.

При номинациите за " Златен глобус " сериалът получи три - за най-хубав трагичен сериал, за най-хубава актриса във водеща роля в трагичен сериал за Полсън и за най-хубава актриса в поддържаща роля за Синтия Никсън . Всички те си потеглиха с празни ръце от церемонията по награждаването. Полсън и Никсън бяха пропуснати за премиите " Еми ". Сериалът завоюва номинация единствено за гостуващата звезда Софи Оконедо , за костюми и грим.

Продукцията на HBO " Страната на Лъвкрафт '' завладя с взлом поп културата през август предходната година и оказа помощ за публичния разговор, провокиран от гибелта на Джордж Флойд . Сериалът бе отличен с цели 18 номинации за " Еми ".

С присъединяване на Джърни Смолет и Джонатан Мейджърс в основните функции, епизодите наблюдават пътешествието на един негър мъж през Америка в търсене на татко си и на истината за фамилията си. Той е неповторима комбинация от хорър, драма от фиктивен интервал, действителни исторически персони, фентъзи, научна фантастика и обществени мнения. Първият сезон е основан на разказ от 2016 година на Мат Ръф . Продуцентите са взели решение да не се пристъпва към втори сезон.

Мюзикълът " Хамилтън " на Лин-Мануел Миранда завоюва голям брой награди " Тони ", премия " Грами ", " Пулицър " и в този момент се прицели и в премиите " Еми ". Филмовата версия от 2016 година на бродуейския мюзикъл бе излъчена предходната година на платформата " Disney+ " и във вторник получи много номинации, главно в категориите за лимитиран сериал и антология. номинирани са и седем от изпълнителите. Академията за кинематографично изкуство и просвета обаче реши, че филмът не дава отговор за условията за премия " Оскар ".

Джийн Смарт претърпява своя миг на популярност и номинациите за " Еми " го удостоверяват. Тя получи два сигнала от гласувалите - номинация за поддържаща роля в престъпната драма " Мер от Ийстаун " и за основна роля в комедийния " Hacks '' на НВО. Позната от дребни функции в киното и малкия екран, 69-годишната Смарт се оправя чудесно и като комедийна, и като трагична актриса.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Бърза помощ ли е? -  Да, кажете! - Елате незабавно, на всички ни е зле! - Адреса? - България! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни„ Уошинтън поуст ”: Защо Америка претърпя такова унизително поражениеАктрисата Хали Бейли разгласява фотография от снимачната площадкаМъжът е открит с забележими следи от насилиеТова момиче избавя хиляди: Хората не са статистикаИнж. Богдан Милчев очерта като различен проблем позволената скорост за придвижване по магистралитеДвама са загиналитеКрасивите гледки ще продължат повече от месецИнцидентът е станал в НесебърКакво съобщи тойКакви са политическите сюжети след предварителния вотЖителите на квартала считат, че дамата е била нападната, с цел да бъде ограбенаДнес е в действие жълт код за горещо време с оптимални температури 33°-38° за 25 от областите на странатаКакви са настоящите данниИзненадващи обстоятелства за СлънцетоСлучката се е разиграла 3 дни след покупката на струващия $129 900 Model S Plaid.Българската православна черква празнува Св. деятел АкилаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР