Н а 19-ти април 2020-та година при ужасяващ пътен инцидент

...
Н а 19-ти април 2020-та година при ужасяващ пътен инцидент
Коментари Харесай

Епохата Милен Цветков в Темата на NOVA

Н а 19-ти април 2020-та година при отблъскващ пътен случай почина журналистът Милен Цветков. Докато чака на червен светофар, в колата му с 99 км/ч се врязва различен автомобил. Така бе лишен животът на един от най-запомнящите се публицисти в българския ефирен и радио ефир.

Тази неделя в „ Темата на NOVA " създателят Василена Гръбчева и операторите Георги Георгиев и Мартин Младенов описват за пътя на Милен Цветков.

Той е първият водещ на утринния блок на NOVA "Здравей, България " и първият български публицист, отворил телефонна линия за феновете, непосредствено в телевизионния ефир. За създателя Василена Гръбчева Милен Цветков е бил и към момента е преподавател в специалността.

Работи с него от 2011-та година в предаването „ Часът на Милен Цветков” и тази неделя, благодарение на други сътрудници, ще напомни на феновете кой в действителност е журналистът с богата професионална биография и постоянно несклоняем дух Милен Цветков.

В навечерието на първата годишнина от нелепата акцидент, "Темата на NOVA " ще бъде отдадена на моментите от живота му, които оставят вечно диря в българската публицистика.

Гледайте „ Епохата „ Милен Цветков” в „ Темата на NOVA “ на 18 април, незабавно след централната емисия вести.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Робинзон пуска бутилка в океана. В нея има записка с надпис: „ Аз съм корабокрушенец, разгадавам на ваща помощ! “. След 17 години бутилката се връща, а… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОбщо 13 души са заразениКак ще въздействат разновидностите и имунизациите, по-топлото време или възможни нови ограниченияТой е на планова процедураГласовият помощник на компанията получава и още нови функцииКоментар на Мира Баджева и Харалан АлександровТова сподели по време на първото съвещание на 45-ото Народно заседание водачът на " Изправи се! Мутри вън! " Коментар на Страхил Делийски, Антоанета Христова и Татяна Буруджиева " С възобновяване на разговора сред политическите субекти ще стартираме нормализирането на политиката ", съобщи ръководителят на ДПССега от нас повече от всеки път се изисква отговорност, съобщи водачът на социалиститеЗадължителна е смяна в Избирателния кодекс, сподели Тошко ЙордановТова са едни от първите многоклетъчни животни, появили се преди повече от 700 млн. години " Време е шоуто да завърши ", съобщи в декларация през днешния ден АтанасоваНационална осведомителна акция във връзка Световния Ден на Хемофилията - 17 априлТе скандираха претенции за предварителни избориКакъв е резултатът в Народното събрание след изборите, съгласно някогашния ръководител на парламентаКакво разяснява някогашният парламентарен съдияОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР