МВР тепърва ще се запознава с житието, битието и скандалите

...
МВР тепърва ще се запознава с житието, битието и скандалите
Коментари Харесай

МВР тепърва отваря житието и битието на Нотариуса

Министерство на вътрешните работи занапред ще се среща с житието, битието и свадите към Мартин Божанов - Нотариуса . Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев на брифинг пред медии.

Установени са основни очевидци, които са разпитани. Министерство на вътрешните работи са открили и точното място на убийството.

Приключили са първичните дейности по следствието, открити са и доказателства. В днешния ден ще се извърши спомагателен оглед както на мястото, по този начин и на региона. Теренът, където се е случило убийството също ще бъде в допълнение огледано и с спомагателни оперативно-издирвателни мероприятия.

Убийството е осъществено с огнестрелно оръжие с няколко изстрела. Живко Коцев посочи, че Министерство на вътрешните работи към момента не може даде версия за. " Несериозно е да издигам версии, няма и 24 часа, откогато е осъществено тежкото закононарушение ", разяснява основният секретар.

Съпругата на Нотариуса е уволнена от ГДБОП веднъж, като е обжалвала акта и още веднъж е била възобновена на работа към ГДБОП. В момента обаче е по майчинство.

Запитан подготвен ли е отчетът за сигналите в президентството, Живко Коцев съобщи, че инспекцията е финализирана, отчетът е подготвен и е изпратен в способената прокуратура. Става въпрос за няколко сигнала, информацията е класифицирана и касае действия, свързани с корупционни практики, злоупотреби с власт, изясни Живко Коцев.
 Убитият „ нотариус “ в София заплашвал магистрати
Убитият „ нотариус “ в София заплашвал магистрати

АКФ наблюдават покушението обратно във времето и нагоре в йерархията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР