МВР спасява Йорданка Христова малко преди грандиозния й юбилеен концерт

...
МВР спасява Йорданка Христова малко преди грандиозния й юбилеен концерт
Коментари Харесай

След драма на път за Турция: МВР спасява Йорданка Христова

Министерство на вътрешните работи избавя Йорданка Христова малко преди грандиозния й юбилеен концерт през днешния ден. Малко преди да излезе на първата ни сцена в НДК, Данчето се върна от екскурзия със сестра си Лили в Турция. Преди началото й изпълнителката на " Песен моя, любов моя " пука гума, за благополучие без съществени проблеми. При промяната й оказват помощ двама служители на реда.

" Много обичам да карам, беше излязло някъде, че имам млад водач - е, няма такова нещо, аз си карам. Та ходихме със сестра ми до Кушадасъ и изминах 1000 километра за девет часа. Премеждието, което ми се случи, преди да излезем от България, обаче бе доста положително - отбихме се в Свиленград и при един внезапен завой, спуках предна дясна гума. И напряко откачих, тъй като доста бързах. Но шанс! Помогнаха ми двама чиновници на Министерство на вътрешните работи от Свиленград - Светльо и Стоян. Много желая да им благодаря. И вечерта към този момент бяхме в Кушадасъ наред. Там е доста хубаво, ходила съм няколко пъти ", с усмивка показа Данчето.

За юбилейния й концерт " Завинаги - 60 години на сцена " няма да може да остане сестра й Лили, тъй като живее в Съединени американски щати.

 Йорданка Христова с неповторим подарък за 80-ия рожден ден

" Ние с нея си вършим екскурзии доста постоянно, виждаме се наложително най-малко по два пъти в годината. Много се обичаме ", споделя Данчето.

След като падна и си счупи лявата ръка преди време, певицата получи и проблем с коляното. " В един интервал се обездвижих и в този момент не мога към този момент да върша доста асани от йогата. Почти не прикляквам, върша единствено тези, които са ми по силите. После пия наложителните си две води - едната е гореща с лимон и сода бикарбонат, другата е с куркума, джинджифил, канела, мед и малко черен пипер. За артрита пък би трябвало да пия и вода с домакински ябълков оцет. От години хапвам постна храна, без месо. Наскоро обаче се изкуших - до момента в който бяхме дружно със сестра ми това лято, хапнах на два пъти шкембе супа. Но другояче като цяло вечерям рано - храня се преди 20,00 часа. И, несъмнено, не преяждам ", твърди Данчето.

На грижата й за външния тип се дължи и хубостта й, като тя е единствената българска певица без никакви вмешателства по себе си. " Дори зъбите са си мои ", усмихва се надарената ни естрадна изпълнителка. Най-голямата й поддръжка са двете й деца - синът й Григор и дъщерята Ивана. " Ние доста се обичаме с децата ми, което е най-важно. Чуваме се неведнъж денем, аз даже съм досадна от време на време. Те са огромни и към този момент от дълго време не ги управлявам. Сега те мен ме управляват и ми е доста прелестно ", хвали децата си Христова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР