МВР със специални мерки за безопасност и организация на движението

...
МВР със специални мерки за безопасност и организация на движението
Коментари Харесай

МВР със специални мерки за деня на вота

Министерство на вътрешните работи със специфични ограничения за сигурност и организация на придвижването за вота. В София специфични пропускателни пунктове ще пренасочват колите в най-натоварените часове, защото изборите съответстват с разгара на баловете. А поради интензивния трафик, който се чака сред градовете, има ограничавания и за напредването по автомагистралите.

Заради съвпадането на изборния ден с баловете, възбраната за алкохол не важи за София. Столична дирекция на вътрешните работи и пътната полиция ще подкрепят едновременното осъществяване на всички събития в града.

Заради скупчването на празнични дни трафикът в страната е натоварен. Затова, още от 23 май има възбрана за прекосяване на тежкотоварни коли. А през днешния ден тя важи и от по-рано.

Министерство на вътрешните работи има и особено построен ситуационен център, който обработва цялата информация, събрана в границите на изборния развой. Щабът се управлява персонално от основния секретар. Разкрита е и денонощна линия на Министерство на вътрешните работи за сигнали за изборни нарушавания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР