МВР разпространи видео от задържането на Георги Семерджиев. Непосредствено след

...
МВР разпространи видео от задържането на Георги Семерджиев. Непосредствено след
Коментари Харесай

МВР разпространи видео от задържането на Георги Семерджиев

МВР популяризира видео от задържането на Георги Семерджиев. Непосредствено по-късно заместник-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров, началникът на отдел „ Разследване “ в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Стойно Цветков и градският прокурор Илиана Кирилова дадоха брифинг за медиите на адреса, където някогашният футболист е открит и арестуван от отряд " Кобра ". Тримата означиха, че дейностите по следствието се организират при цялостен синхрон на структурите.

Незабавно след подадения нощес сигнал за зародило тежко пътнотранспортно произшествие в региона на бул. „ Черни връх “ са ориентирани екипи на пътна полиция, които отделят региона и обезпечават осъществяването на оглед. След осъществена връзка с Национална следствена служба, на място идват проверяващи екипи и следователи, които правят огромен оглед през нощта, без значение от падналия изобилен дъжд. Установени са първичните обстоятелства към злополуката, довела до разцепването на автомобила и съдбовния удар, предизвикал гибелта на двете млади дами, както и самоличността на избягалия от местопроизшествието водач. Веднага, още в ранните часове през днешния ден, стартират и издирвателните дейности за определяне на възможния адрес, на който 36-годишният се укрива. Първоначално е тестван адреса на родителите му, а по действен проект проверяващите откриват жилището, в който търсеният е живеел без адресна регистрация. С помощта на столичния отряд „ Кобра “ е осъществено влизането в дома, където е открит и арестуван лидерът във очевидно несъответстващо положение.

Предстоят голям брой експертизи, които ще обясняват редица елементи – от скоростта, с която е ръководен автомобила, кръвна проба на арестувания за шофиране под въздействието на алкохол и наркотични субстанции, валидността на свидетелството му за ръководство, издадено в чужбина, сменените регистрационните табели. Същевременно следствието продължава и в посока установяването на самоличността на негов сателит.

На стадия е конкретизирано, че същия ден 36-годишният е направил още едно пътнотранспортно нарушаване.

Делото по случая се гледа от Националната следствена работа.



Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР