МВР продължава да издирва въоръжен и опасен мъж за шесторното

...
МВР продължава да издирва въоръжен и опасен мъж за шесторното
Коментари Харесай

Продължава издирването на Росен Ангелов, заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър


Министерство на вътрешните работи продължава да търси въоръжен и рисков мъж за шесторното ликвидиране в Нови Искър. От през вчерашния ден вечерта Министерство на вътрешните работи разгласи за общодържавно търсене 56-годишния Росен Ангелов.

Според една от версиите Росен е имал връзка с убитата Кети Кюхова. Знае се, че двамата са били другари във фейсбук, а преди години тя ходила при него в Италия, където той живеел.

До момента няма публична информация по бруталното всеобщо ликвидиране и за претекстовете. Разследващите дават обещание за през днешния ден да бъде изнесена повече информация. Все още рисковият Ангелов се търси. Според Министерство на вътрешните работи има възможност той да е въоръжен и рисков. Хората, които имат информация за местонахождението на търсения, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи при обезпечена анонимност.

Припомняме, че убийствата в Нови Искър са били осъществени в Новогодишната нощ. На 2 януари в дома на фамилията в Нови Искър бяха открити телата на петима души - Неделчо Юнаков, на неговия наследник Георги (20 г.), на дъщерята на Кети Кюхова (жена на Неделчо Юнаков от втори брак) - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Всичките те са били убити с голям брой изстрели в къщата им, намерено е и кучето им – също убито.

Кети Кюхова в началото бе оповестена за търсене, само че на 3 януари джипът, с който се е придвижвала, бе открит в близката гора на към 3 км от къщата им, а тялото на Кюхова бе намерено хвърлено в бунар.

Семейството живеело в къщата в Нови Искър от към година - година и половина, преселило се там от кв. „ Младост” в София. Основната версия за убийството е обвързвана с активността на убития Неделчо и по-конкретно неговата комерсиална активност, в това число се проверява дали той е имал кухи компании, източващи Данък добавена стойност, заяви шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов.

Росен Ангелов и неотдавна се е завърнал от чужбина, за него се знае, че е добър алпинист. /БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР