МВР предприема допълнителни мерки за сигурност във връзка с евентуална

...
МВР предприема допълнителни мерки за сигурност във връзка с евентуална
Коментари Харесай

Протестите срещу Гешев: МВР с допълнителни мерки за сигурност

МВР подхваща спомагателни ограничения за сигурност по отношение на възможна ескалация на митингите на следващия ден във връзка номинацията на Иван Гешев за основен прокурор.

Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред публицисти в Народното събрание.

Снимка: БГНЕС
Протестиращи упорстват кандидатурата на Иван Гешев да бъде оттеглена Шествия „ за ” и митинг „ срещу ” минаха през центъра на София
" Следим този развой, има такива сигнали. И ние сме обезпокоени от това, което чуваме по действен път, че вероятно могат да зародят нарушавания на публичния ред пред институциите ", изясни Маринов.

Снимка: БГНЕС

Той увери, че в Министерство на вътрешните работи към момента не е постъпил сигнал за готвен сюжет за свалянето на премиера Бойко Борисов и неуспеха на номинацията на Иван Гешев за основен прокурор.
Граждани излязоха на митинг против кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор В същото време в столицата се организира и контрапротест в поддръжка на Гешев
По думите му, в случай че подобен сигнал е импортиран в прокуратурата и тя разпореди, Министерство на вътрешните работи ще предприеме съответните дейности. Той бе безапелационен, че всеки сигнал се ревизира.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР