МВР подозира, че Габриела и майка й, задържани за убийството

...
МВР подозира, че Габриела и майка й, задържани за убийството
Коментари Харесай

Разширява се кръгът на заподозрените за убийството на Пейо Пеев

МВР подозира, че Габриела и майка й, арестувани за убийството на Пейо Пеев в София, имат съучастници и да ги укриват. Това заяви в ``Денят започва`` основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. И добави, че чака от прокуратурата да промени мярката на Габриела от домакински арест, в задържане под стража. Жената е оставена в дома й, с цел да се грижи за децата си.

От полицията подозират, че в убийството на 44-годишният Пейо Пеев може да са забъркани и други хора, с изключение на жена му и майка й.

" Имаме съмнения, че са забъркани и други лица по този мотив е формирано и настрана досъдебно прозиводство за персонално укривателство под надзора на Районна прокуратура. Така че изясняваме безусловно всички обстоятелства, търсим в оптималната степен да изясним обективната истина за претекстовете, броя на участниците в това брутално закононарушение ", съобщи Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Главният секретар е изгледал и записите от охранителните камери, снимали дейностите на двете дами в нощта на убийството.

" Наистина записът е объркващ в границите на към 3 минути ", посочи Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Живко Коцев отхвърли да опише повече за видяното, само че посочи, че фрагментите са нелицеприятни. И съобщи, че чака домашният арест на арестуваната Габриела Славова да бъде изменен, защото в началото се е считало, че е по-добре да си е вкъщи, с цел да се грижи за децата си.



" Аз чакам сътрудниците от прокуратурата да стачкуват нейната мярка и да изискат по-тежката, а точно задържане под стража ".
- Но в началото е имало други изгледи?
" Да, факт е, към оня миг събитията са такива, че избрана нелека мярка - домакински арест, с концепцията да се грижи за детето си ", уточни основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Живко Коцев още един път удостовери, че двете деца са изведени в сигурна фамилна среда.

" Спрямо децата са наложени незабавни ограничения за отбрана и те са дадени за развъждане на родителите на Пейо ", увери основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Междувременно някогашният народен представител от Продължаваме промяната Велико Минков, който твърди, че е биологичен татко на по-малкото дете излезе с прочувствен пост във Facebook. В него той признава, че го е било боязън за живота на 4-месечното бебе и благодари на майката на убития Пеев, че се грижи за децата.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР