МВР не може да проникне в главите на престъпниците. Това

...
МВР не може да проникне в главите на престъпниците. Това
Коментари Харесай

Стефан Балабанов: МВР не може да проникне в главите на престъпниците и не е Господ да огрее навсякъде

МВР не може да проникне в главите на нарушителите. Това сподели в предаването „ Тази заран ” зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов във връзка със случая на убитата в Благоевград 58-годишна жена, която беше разстреляна откакто подава сигнал, че щерка й е измъчвана и бита.

Зам.-министърът удостовери, че килърът е бил с престъпно минало и извънредно рисков. Бил е постоянно призоваван в Министерство на вътрешните работи да дава показания.

„ Нашите сътрудници не биха могли да знаят какво ще му текне в мозъка на този човек, когато ще вземе оръжието и ще разстреля тази безусловно почтена жена ”.

По думите му проверяващите служители на реда са си свършили работата и са обезпечили сигурността на дъщерята на убитата жена.

Никой не може да допусна, че този човек ще извърши такова тежко закононарушение, безапелационен беше зам.-министърът.

Ние сме призвани по закон и отговаряме за сигурността и живота на българските жители, сподели той.

На въпроса за какво този човек е на независимост, зам.-министърът сподели, че Министерство на вътрешните работи работи с обстоятелства и доказателства.

„ Министерство на вътрешните работи би трябвало да събере нужните доказателства, с цел да бъде вкаран този човек в пандиза. Жалбата се проверява, а срокът за следствие е един месец. Министерство на вътрешните работи не може да проникне в главите на тези нарушители ”.

Между сигнала за побоя над дъщерята на дамата и датата на убийството е предходна към седмица, посочи зам.-министърът.

Убиецът е бил  разпитван, даже предходната година е отправял закани и тъжби, че Министерство на вътрешните работи му пречи да живее и да се развива, добави Стефан Балабанов.

" Министерство на вътрешните работи не е Господ и не е слънце да огрее на всички места ", сподели зам.-министърът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР