МВР е работило добре по случая с разкриването на убийството

...
МВР е работило добре по случая с разкриването на убийството
Коментари Харесай

Радев: МВР работи добре за убийството на Виктория Маринова

МВР е работило добре по случая с разкриването на убийството на журналистката от Русе Виктория Маринова. Това съобщи някогашният министър на вътрешните работи Валентин Радев пред „ Събуди се” по NOVA.

„ Аз съм задоволен като някогашен министър на вътрешните работи, че момчетата се оправиха доста бързо. Много неща още не са известни, занапред ще продължава работата, само че значимото е, че причинителят е разкрит”, разяснява Валентин Радев. Той е безапелационен, че доказателствата против Северин Красимиров са задоволително, с цел да могат да устоят в съда. Става въпрос освен за ДНК материал, открит по тялото на жертвата, само че също и за движимости на мъжа и други данни, с които полицията разпоблага.

Очаква се хванатият в Германия 21-годишен мъж да бъде доведен в България през идната седмица. Пред съда той е удостоверил, че я е блъснал, само че не че я е умъртвил съзнателно и че я е изнасилил.

"Там, където изпратим жандармерия, нещата нормално утихват. Аз не желая да е по този начин, полицията, районният контрольор, той би трябвало да е този, който да всява почит ", разяснява още Радев.

Напрежение в квартала на обвинения в Русе

Северин отхвърля да е изнасилил Виктория, връщат ни го до 10 дни

Майката на Северин: Той е бил пийнал и надрусан. Плака

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР