МВнР уведомява, че от 20:00 часа на 09.03.2020 г., с

...
МВнР уведомява, че от 20:00 часа на 09.03.2020 г., с
Коментари Харесай

Външно: Не пътувайте до Израел

МВнР уведомява, че от 20:00 часа на 09.03.2020 година, с решение на държавното управление на Държавата Израел са наложени ограничавания за всички влизащи на територията на страната.

Забраната обгръща освен идващите израелски жители, само че и всички жители на други страни. На отворените гранични пунктове и на летище Бен Гурион ще бъдат допускани единствено чужденци, които могат да потвърдят опцията да си обезпечат престой в изолираност за период от 14 календарни дни. Резервациите за хотел не се одобряват за такова доказателство. Останалите ще бъдат връщани с първия противоположен полет до началната дестинация.

Във връзка с тези инструкции голям брой полети от и до Израел /Wizzair/ са към този момент анулирани до края на месеца. Очаква се и други самолетни компании да анулират своите полети в околните дни. Българските жители, които се намират в Израел, би трябвало да потърсят бързо връзка с обслужващата ги самолетна компания, с цел да ревизират актуалността на самолетните им билети за тръгване от Израел. Съществува опция от прекратяване на всички интернационалните полети до Израел, което би направило невероятно напускането на Израел за непределен интервал от време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР