Музиката лекува и обединява. С това мото авторът на проект

...
Музиката лекува и обединява. С това мото авторът на проект
Коментари Харесай

На 9 ноември Бургас подава голяма ръка на Диян, за да го изправи на крака

Музиката лекува и сплотява. С това мото създателят на план „ Мотив “ - Мартин Пенчев и „ Групата на Групите “ във Facebook, събират на 9 ноември обичани бургаски реализатори и сформира предКултурния дом на НХК от 18.00 часа. Те канят всеки, който желае да се причисли към идеята да окаже поддръжка с присъствиеза музикалното събитие.



Благотворителният концерт е в помощ на 35-годишния Диян Янков от Бургас.За 13 години той е минал през десетки мъчителни интервенции, с цел да избави животът и краката си. През това време той не е спирал да работи, въпреки и от своя дом, с цел да не бъде в тежест на никого. Преди година обаче изпада в невъзможност. Остро инфектиране на тазовото дъно е причина за ежедневни скъпи медикаменти. Лекарски екип на проф. Кинов от ИСУЛ – София дава вяра за лекуване и интервенция. Но за това са нужни 50 хиляди лв. за създаване на тазобедрена ямка, нова става и пластика на тазовото дъно.

„ Преди година започнахме акция с цел да помогнем на един заслужен бургазлия да живее без болежка и да проходи още веднъж. Успяхме да стигнем съвсем до финалната права. Остават 8000 лв. за финален стадий от нужното лекуване и благополучен завършек на всички мъчения претърпяни от Диян. Обединени в сходни дела, през годините сме потвърдили, че музиката лекува и единствен излаз от сходни обстановки е триумф “, твърди основателят на план „ Мотив “ - Мартин Пенчев.

Той изрича признателност към Деан Вълев – Дишо, който и този път, както постоянно до момента е в основата на сходни благородни инициативи.

Пред Дома на НХКв поддръжка на 35-годишния Диян ще Светльо и Стеф от група G.R.A.A., Марияна Добрева - Велева, Дишо, Иван и Криси от група Four, както и доста други създатели.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР