Музикантът Атанас Пенев - по-известен като Наско от Б.Т.Р., кръстосва

...
Музикантът Атанас Пенев - по-известен като Наско от Б.Т.Р., кръстосва
Коментари Харесай

Наско от „Б.Т.Р.” пътува с тротинетка

Музикантът Атанас Пенев - по-известен като Наско от „ Б.Т.Р. ”, кръстосва софийските улици с съвременна тротинетка. Скутерът на фронтмена е в алено и черно, а колелата му се задвижват от електрически мотор. Цената му е към 1500 лева

Онзи ден 48-годишният рокаджия бе подкарал тротинетката си към столичен магазин за колела. Щом стигна до комерсиалния обект, паркира и влезе, а минута по-късно изскочи назад на открито с един от продавачите. Пенев бе взел от вътрешната страна ръкавица в алено и черно – цветовете на возилото му, и искаше да я тества на кормилото, написа " Уикенд ".

След като опипа „ кормилото ” на транспортното си средство с кожения аксесоар, Наско направи удовлетворена физиономия и разгласи пред служителя, че ще заплати. „ Ама я дай да сложим и един звънец, та да има с какво да алармирам ”, рече още музикантът.
Младият продавач му сподели къде ще е най-подходящо да инсталират дрънчило, след което влезе в сервиза, с цел да потърси подобаващ продукт. После пък се появи с два звънеца, та Наско да си избере. „ Искам аления, с цел да ми е в звук с тротинетката. Не ми се ще да вършим огромна пъстрота ”, отсече с решителност изпълнителят от „ Б.Т.Р. ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР