Музикално вълшебство и красиви споделени моменти обещава Влади Ампов -

...
Музикално вълшебство и красиви споделени моменти обещава Влади Ампов -
Коментари Харесай

Белослава и Веско Ешкенази са специалните гости на концерта на Влади Ампов - Графа във Варна

Музикално чудо и красиви споделени моменти дава обещание Влади Ампов - Графа на публиката на концерта му във Варна, като „ щипка магия “ ще прибавят специфичните посетители Белослава и Веско Ешкенази, споделят уредниците на събитието.

На 15 юли Летният спектакъл в морската ни столица ще стане хазаин на третия концерт от акустичната поредност „ Утре още веднъж “, която към този момент омайност публиката в Пловдив и Бургас.

От Монте Мюзик прибавят, че възнамеряват видеозапис на извънредното събитие, който да остави спомен за изключителните акустични версии на най-популярните песни на Графа. В концерта Влади Ампов разкрива още от себе си като актьор, тъй като в огромна част от песните се любуваме освен на въздействащия му глас, само че и на осъществяванията му на китара и пиано. Към него на сцената ще се причислят музикантите Борислав Бояджиев – Борче, Венци Трифонов, Александър Обретенов и Мирослав Иванов.

През последните години Графа осъществя два забележителни музикални дуета – „ Ванилия “, с присъединяване на виртуозния цигулар Веско Ешкенази и „ Да “, с магнетичната Белослава. Това е мотивът те да бъдат част от дългопланираното събитие във Варна. Само преди дни Влади Ампов разкри, че приготвят нова ария с Белослава, а премиерата ѝ пред аудитория ще се състои на концерта на 15 юли.

Билети за концерта във Варна са налични в мрежата на Eventim и на касата на Фестивален и конгресен център – Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР