Музикалната звезда Шакира наруши мълчанието и за първи път говори

...
Музикалната звезда Шакира наруши мълчанието и за първи път говори
Коментари Харесай

Шакира със сензационни разкрития за раздялата с Пике

Музикалната звезда Шакира наруши мълчанието и за първи път приказва за раздялата си с футболиста на Барселона Жерар Пике.

Певицата разказа раздялата като „ необикновено сложна “ в първия си коментар, откакто двойката постави завършек на 11-годишната си връзка. 45-годишната колумбийка изясни в изявление за списание Elle, че преднамерено е „ мълчала “ до момента.

„ Това евентуално е един от най-трудните и мрачни моменти в живота ми. Замълчах и просто се пробвах да обработя всичко. Трудно ми е да приказвам за това, изключително тъй като към момента преминавам през това и тъй като съм в очите на обществеността и тъй като нашата разлъка не е като елементарна такава. Така че беше мъчно освен за мен, само че и за децата ми. Невероятно мъчно “, показа Шакира.

„ Опитах се да скрия обстановката от децата си. Опитвам се да ги защитя, това е моята задача номер едно. Но те чуват неща в учебно заведение от приятелите си или попадат на неприятни вести в интернет и това просто ги визира. Понякога се надявам, че всичко това е единствено неприятен сън и че някой ден ще се събудя. Но не, същинско е. И всичко това се случваше тъкмо по времето, когато татко ми беше в реанимация, а аз се биех на разнообразни фронтове. Това е може би най-мрачният интервал от живота ми “, добави тя.

Изпълнителката на " Waka Waka " твърди, че папараци са " къмпингували " пред къщата, откогато новините се разчуха, тъй че тя се пробвала " да отбрани " децата си. " Нямаше място, където мога да се скрия от тях с децата си, с изключение на в личната си къща. Не можехме да се разхождаме в парка като обикновено семейство или да отидем на сладолед или да вършим някаква активност без фотографите да ни следват ", прибавя тя.

„ Да имаш огромна фантазия и да видиш вечно разрушено или разпаднато семейство е може би едно от най-болезнените неща, през които можеш да преминеш. Той искаше да играе и да печели трофеи, а аз трябваше да го поддържам “, изясни певицата и акцентира, че причина за раздялата с Пике са амбициозните им кариери. Според нея, откакто децата им Милан и Саша тръгнали на учебно заведение, фамилията трябвало да реши дали да се реалокира в Съединени американски щати поради нейната музикална кариера или да остане в Барселона, където футболистът играе.

„ Един от двамата трябваше да направи това изпитание и тази жертва. И го направих. Пуснах кариерата си на втора скорост и пристигнах в Испания. И това беше жертва на обич “, прибавя изпълнителката.

„ След като Милан стартира учебно заведение, в края на 2014 година, знаех, че непрекъснатото ми пътешестване и номадско битие би трябвало да бъдат оставени на назад във времето и кариерата ми би трябвало да бъде пусната на втора скорост. Знаех, че когато той стартира учебно заведение, трябваше да се установя, да пусна корени в Барселона и да бъда там за него и за Джерард, а по-късно и за Саша. Децата ми съумяха да имат майка и имам тази невероятна връзка с тях, която е неразрушима “, сподели още носителката на „ Грами “.

„ Независимо от това по какъв начин завършиха нещата или по какъв начин Жерар и аз се усещаме един към различен като някогашни сътрудници, той е бащата на децата ми “, продължава певицата на „ Whenever, Wherever “, която реши да резервира безмълвие по отношение на съответни детайлности за раздялата.

„ Имаме работа за тези две невероятни момчета и имам религия, че ще разберем кое е най-хубавото за тяхното бъдеще, личните им фантазии в живота и кое е справедливото решение за всички “, приключи Шакира.

Бившата двойка разгласи раздялата си в взаимно изказване през лятото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР