Мустафа Карадайъ упражни правото си на глас в 08:17 часа

...
Мустафа Карадайъ упражни правото си на глас в 08:17 часа
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Българските граждани заслужават отговорни и можещи политици

Мустафа Карадайъ упражни правото си на глас в 08:17 часа в СУ " П. Р. Славейков " в гр. Кърджали.

Мое право е да желая на секционната комисия да ми помогне при гласуването, право на всеки един е. Не е мъчно да се гласоподава на машина, сподели пред публицисти той.

Българските жители заслужават европейски стандарти на живот и виновни политици. Заслужават знаещи и можещи политици. Те заслужават държавници, политици с държавническо мислене и държание, уточни Карадайъ.

Изборите дефинират държавните органи, а държавните органи, които дават отговор за изборите, би трябвало да подсигуряват честността на изборите и би трябвало да основат опция на всеки български жител да гласоподава. За страдание на тези избори видяхме, че този длъжностен кабинет не се оправи с това и счупи доверието в честността на изборите. Бих се обърнал към всички български жители да излязат и гласоподават отговорно, за знаещи и можещи политици, за виновни политици и да изискват от държавните органи да се подсигурява честността на изборите, уточни Карадайъ.

Задължително е броенето на контролните разписки. Контролните разписки са въведени в процеса, с цел да има доверие в електронния избор. Няма логичност да я има и да не се брои, тогава защо ни е, като няма да се брои. Тя тъкмо по тази причина е въведена, сподели той.
https://www.facebook.com/btvnews/videos/475852377102576
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР