Мустафа Карадайъ е подал оставка като председател на ДПС, предаде

...
Мустафа Карадайъ е подал оставка като председател на ДПС, предаде
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ е подал оставка като председател на ДПС

Мустафа Карадайъ е подал оставка като ръководител на Движение за права и свободи, съобщи БГНЕС. Все още не са ясни претекстовете за подадената оставка.

В края на май тази година почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган отбрани водачеството на Карадайъ в особено обръщение към актива на партията. 

„ Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели ", съобщи тогава Доган. 

Почетният ръководител на Движение за права и свободи съзира  разрушителни дейности против Движението, само че изрази поддръжка и убеденост в водачеството на ръководителя Мустафа Карадайъ :

 
Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето! А нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да продължава да ни съставлява решително, рационално и перспективно.
Ахемд Доган, почетен ръководител на Движение за права и свободи

На 24 декември 2015 година Мустафа Карадайъ е определен за съпредседател на Движение за права и свободи, а четири месеца по-късно – на 24 април 2016 година IХ. Национална конференция на Движение за права и свободи го избира за ръководител на Движение за права и свободи. На извършената на 12 декември 2020г. Х. Национална конференция на Движение за права и свободи е избран отново за ръководител.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е ръководител на парламентарната група на Движение за права и свободи в 43 и 44 Народно заседание. Като депутат е избиран в 42, 43 и 44 Народно събрание.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР