Мултимилионерът Калвин Еър инвестира над 100 милиона долара в изграждането

...
Мултимилионерът Калвин Еър инвестира над 100 милиона долара в изграждането
Коментари Харесай

Xaзapтeн бoc вдигa cyпepлyĸcoзeн ĸypopт зa $100 милиoнa, cпeчeлeни oт Віtсоіn

Мултимилионерът Калвин Еър влага над 100 милиона $ в построяването на суперлуксозен курорт на карибския остров Антигуа. Роденият в Канада хазартен магнат ще финансира новото си начинание не със заем или с доходи от игрален бизнес, а единствено с облаги, насъбрани от цифрови валути.

Луксозното ваканционно населено място носи името " Еър Резорт " и ще бъде ситуирано на Вали Чърч - един от най-екзотичните плажове на Антигуа. Строителните действия би трябвало да стартират в края на лятото на 2018 година, а курортът се чака да одобри първите си гости през 2021 година

Куротният комплекс ще бъде напълно финансиран от облагите, осъществени от повишението на цената на Bitcoin, в който Еър е ранен вложител. Когато стартира работа, ваканционният център ще сътвори 350 нови работни места.

Курорът е първият от запланувана верига първокласни места за отмора, които ще бъдат развити по целия свят. Всеки комплекс от бъдещата верига ще предлага на гостите си вълнуващи моменти в
казино клуб Bodog, релаксиращи плажни клубове, заведения за хранене от международна класа, конгресен център и уелнес и спа център.

Уелнес центърът ще се стреми да усъвършенства здравето на посетителите си и да се бори със застаряването посредством редица модерни способи. Целта му е да поддържа способността на всеки човек за високо качество на живот.

Хотелския комплекс на 5-звездния курорт ще включва 80 студия и над 30 първокласни жилището с една спалня. Освен тях ще се оферират 8 първокласни еднофамилни къщи, 8 просторни градски къщи и 3 очарователни вили

56-годишният предприемач се радва на благоразположението на управляващите в Антигуа и Барбуда и неотдавна бе назначен за специфичен стопански консултант в региона на криптовалутите. Той даже получи дипломатическата купа " Негово превъзходителство ".

 

money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР