Мръсен българин, ще те пребием“, викали биячите на секретаря на

...
Мръсен българин, ще те пребием“, викали биячите на секретаря на
Коментари Харесай

„Мръсен българин, ще те пребием“, викали биячите на секретаря на клуб „Цар Борис Трети“ в Охрид

„ Мръсен българин, ще те пребием “, викали биячите на секретаря на българския културен клуб „ Цар Борис Трети “ в Охрид.

23-годишният мъж бе пребит от трима души късно нощес. Сега е в болница в тежко положение. Той е бил атакуван пред заведение, в което е бил с приятелката си, написа бТВ.

„ Християн ми се обади по телефона и колкото да говореше. Беше пребит – по този начин както ми изясни, атакуван е от трима души. Единият го е разпознал. Нападнат е в заведение. Казали са му: Ти си замърсен българин, ще те пребием, ще те убием “, споделя Виктор Стоянов, ръководител на фондация „ Македония “.

Заради побоя Външно министерство извика посланика на Северна Македония в София. На посланика ще бъде връчена протестна нота.

Министърът на външните работи на България Николай Милков организира телефонен диалог с сътрудника си от Република Северна Македония Буяр Османи, от който е получил уверения за оказване на нужното подпомагане от страна на локалните управляващи.

Временно ръководещият Генералното консулство на Република България в Битоля и екип на посолството на България в Скопие са в контакт с потърпевшия жител и са изпратени в Охрид.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР