Мрачното време преди избори ражда демониСоциопатно е да навредиш на

...
Мрачното време преди избори ражда демониСоциопатно е да навредиш на
Коментари Харесай

Ирена Соколова за атаката срещу ГЕРБ: Само социопат може да спретне подобно мероприятие

Мрачното време преди избори ражда демони

" Социопатно е да навредиш на всички останали, с цел да можеш да задоволиш себе си. Перфидното, квалифицирано и високо проведено зловредие показва социопатен разум, чиито характерности са да господства, да управлява и манипулира. Като по учебник е спретнато мероприятието ". Така ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова разяснява в Добрич нечистите офанзиви против фигури от партията по отношение на имотни покупко-продажби. Тя взе участие в районен конгрес, проведен от ЖГЕРБ в Добрич и Силистра, оповестява " Фактор. "

``
реклама

„ Ние доста добре знаем, че няма нищо неверно в това да си купиш жилище, да капарираш, да придобиеш апартамент. Но, това беше разказано като огромен грях. Кой не е направил стъпка, с цел да усъвършенства живота си? И, това ли е задачата – да не подобряваме живота си, да се помиряваме със настоящето, а да приказваме за развиване. Това е долнопробно, погрешно и подправено. Всеки, който си разреши да изопачи информация за да навреди някому получава своето отмъщение. Ние не можем да раздаваме отмъщение, само че можем да знаем доста добре кое е вярно и кое не е. Познавайки хората, с които работим към този момент 12 години, най-добре можем да оценим кое е редно и кое не, кое си коства да чуваме и на кое да не обръщаме внимание. Този мач с манипулипулиране и изкривяване на същински данни, показани като грях към този момент го играем за седми път и имаме самобитен имунитет, дори. Всъщност, през детайлната организация на подривната акция се вижда и открива modus operandi характерен при възмездие. Кога ли и с коя ли акция е наранено нечие его и е настъпен по опашката някой огромен “питон ”, та в този момент по този начин внезапно се обръща и непосредствено гълтам? ”, съобщи и риторично попита водачът на женската организация на партията.

По думите на Ирена Соколова, по този начин работят ощетените душевен хора, нарцисистите и социопатите.

„ Но, когато това е продукция на една конструкция, на групово тяло, толкоз по-зле, тъй като се показва искрено проведено мероприятие. Говори за тежките фрагментационни и извънредно дезинтеграционни процеси вътре в него ”, безапелационна бе Соколова, която е магистър по обществена логика на психиката.

„ Жалко, че губим време от развиването си и сътворяваме среда, в която да виреят зловредни и болестотворни организми. Вместо да построяваме здравословна среда на взаимоотношения, говорейки за цивилизационен развой, ние се връщаме на равнището на примитивизма. Там, където се приказва по тематики от сорта дали инцидентно на другия в чинийката няма малко повече, с цел да му го откраднем. Нелепо, просташко и извънредно долнопробно е ”, съобщи тя. Това, което знаят структурите на ГЕРБ, почнали от един и събирали човек до индивида, е, че единствено работата в единение и непрекъснатият контакт посред ни, дава стъпка напред. И, единствено работата в името на съзидателното, построява, акцентира Ирена Соколова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР