Моята версия е, че той все пак е изкачил върха.

...
Моята версия е, че той все пак е изкачил върха.
Коментари Харесай

Приятел На Боян Петров Преобърна Всичко За Трагедията С Тези Нови Разкрития!

" Моята версия е, че той въпреки всичко е изкачил върха. Имал е разполагаем 14 часа, с цел да доближи до горе и да се върне назад в последния лагер, с цел да си вземе раницата и да стартира да се спуска надолу ", сподели Бешев пред actualno.com. " Именно тогава времето внезапно се е влошило. Навалял към 50 метра нов сняг. Между последния и предпоследния лагер на 7500 м и 7100 м е имало ледени пукнатини. Те са били покрити от този сняг. Този " капан " ние, алпинистите, назоваваме " лъжливи мостове ". Така, в тъмното и в неприятното време, той не е усетил, че стъпва на кухо и вероятно е пропадна там ", счита Сандю Бешев.

Масово нанагорнище до Копитото в памет на Боян Петров провеждат на 18 май негови родственици и другари. За разлика от предходната година, този самодейността по обичания маршрут на Съни ще има спортен темперамент.

За всички регистрирани за Копитото участници са планувани стартов пакет с номер, карта на Витоша, както и специфичен орден, който ще получат на финала. Лентата е направена с алпийско въже и възли, а в средата му има еделвайс, който може да бъде употребен като значка. Усилията на най-добре представилите се ще бъдат възнаградени парично - 1000 лв. за спечелилия, 500 лв. за втория и 200 лв. за третия.

Регистрацията към този момент е отворена на kopitoto.bg и единствено за броени дни се радва на огромен интерес. Броят на хората, които могат да се включат обаче, е стеснен до 1000 души. Регистрационната такса е 25 лв., а за децата до 14-годишна възраст е гратис и всички те ще получат подарък еделвайс. След края на спортната стратегия в планувано нанагорнище от всичко, които желаят да почетат Боян.

" Боян Петров е играч, мотор, мотиватор, подстрекател. Надяваме се, че всеки един финиширал ще откри храброст и мотивация да се изправи пред личните си върхове, и цялата си сила и воля да направи първата си крачка в своето лично огромно странствуване! ", разяснява дамата на Боян - Радослава Ненова, която се надява проявата да стане обичайната, написа Блиц.

Тя възнамерява всяко нанагорнище да бъде отдадено на връх Хималайската корона. Именно по този метод участниците ще имат опция да " съберат " своята корона по пътя нагоре. на 18 май събитието ще бъде отдадено на Гашербрум I (8080 м) - първия осемхилядник на Боян.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР