Моята прогноза още преди два месеца беше, че Меркел ще

...
Моята прогноза още преди два месеца беше, че Меркел ще
Коментари Харесай

Иван Гарелов взриви ефира с признание: Толкова сме близо до ядрена война, колкото по времето на Карибската криза

Моята прогноза още преди два месеца беше, че Меркел ще бъде определена. Ние считаме, че тя е отговорна, че е отприщила вълната от бежанци. Германците не могат да си разрешат обаче след Втората международна война да се приказва, че се отнасят зле към чужденците.

Тъй че те толерират политиката й. Разбира се, че има и изключения. Това съобщи в " Събуди се " журналистът Иван Гарелов, написа Блиц.

" Европа сега е на кръстопът. След идването на Тръмп и Брекзит, Европа престана да бъде по този начин красивия облик, ами се разколеба в своите дейности, остана неподготвена. Създава се нов тандем - Макрон - Меркел, които могат да поведат Европейски Съюз напред ", разяснява той.   " Толкова близо сме до нуклеарна война, колкото по времето на 60-те години и времето на " Карибската рецесия ". Сега просто се приказва повече. Мисля, че до нуклеарна война няма да се стигне, само че някой ще завоюва от този спор - Съединени американски щати, в лицето на Тръмп и Северна Корея ", добави Гарелов.   " Смятам, че скоро няма да си имаме закупен аероплан ", показа Гарелов, съгласно който спорът сред президента и премиера ще продължи още време.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР