Моят вот е изцяло положителен. Гласувах за това да преодолеем

...
Моят вот е изцяло положителен. Гласувах за това да преодолеем
Коментари Харесай

Йотова: Гласувах за това да няма повече предсрочни избори

" Моят избор е напълно позитивен. Гласувах за това да преодолеем политическата рецесия, гласувах за това да няма повече предварителни избори. ГГласувах да се образува устойчиво болшинство и устойчиво държавно управление и да взема решение най-важните за хората проблеми ", съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова откакто подаде своя избор. Тя избра машинно гласоподаване.

Според нея е доста мъчно да се работи, когато в една парламентарна република не действа Народното събрание, когато зад държавното управление няма политическа мощ и солидно болшинство, което да поддържа неговите решения.

„ И все пак, служебното държавно управление сложи една доста висока летва, която, уповавам се, идващия кабинет освен ще прескочи, само че и ще усили нейната височина. Страната е постоянна в условия на рецесия. Да, има значими въпроси, които би трябвало да бъдат решавани. Най-вече с цените и с приходите на хората. Това би трябвало да бъде и първата задача на идващото Народно заседание. Надявам се то да проработи бързо, бързо да бъде определено управление, с цел да може да влезе незабавно бюджет, той да бъде признат и оттова нататък да се образува и държавно управление “, счита Йотова.

Тя е на мнение, че страната, спрямо останалите европейски страни, е на приблизително равнище, даже в горната граница във връзка с цени и горива.
ТЕМА преди 7 минути 46 преди 14 минути 181 преди 27 минути 232
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР