Моят призив днес е нека да излезем от порочния кръг.

...
Моят призив днес е нека да излезем от порочния кръг.
Коментари Харесай

Габриел изненада Кирил Петков и Асен Василев. Срещата

Моят апел през днешния ден е дано да излезем от порочния кръг. С тези думи кандидат-премиерът на ГЕРБ-СДС Мария Габриел изненада Кирил Петков и Асен Василев, които в четвъртък не се срещната с нея, тъй като не бяха в България. ГЕРБ-СДС чакаше в зала " Запад " представители на ПП-ДБ, само че те не се появиха.

-->
" Вярвам, че идеята ни е една - България ", сподели още Габриел.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков се съгласи, че имат общи цели и пожела по време на срещата да навлязат в елементи по тях.

Срещата сред Мария Габриел и членове на ГЕРБ и водачите на ПП-ДБ започва в 17 часа през днешния ден.

От ПП-ДБ на срещата през днешния ден се пристигнаха Асен Василев, Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов и Андрей Гюров. До Мария Габриел по време на диалозите дружно с Десислава Атанасова, Томислав Дончев, Деница Сачева и Румен Христов.

Мария Габриел започва с думите, че неин приоритет е сформиране на държавното управление. Тя разказа и общата рамка за основа за работещо проевропейско държавно управление.

" Споделям в резюме и останалите цели - правосъдна промяна. Чуха се разнообразни тълкования на думите ми. Първото, което ще направи министъра на правораздаването с министър председател Мария Габриел е да внесе искане за освобождение на основния прокурор, заради уронване на престижа на системата. Това е работа на министъра на правораздаването, а не на премиера ", уточни тя.

" Това би била значима крачка и поръчка за правосъдна промяна. Нужно е да засилим чувството за правдивост. Това чакат българските жители и това е наша задача ", сподели още претендентът за министър-председател.

Тя съобщи, че идващия приоритет на държавното управление й ще бъде оправянето с инфлацията, енергийната сигурност и всичко, обвързвано със отбрана на бизнеса и популацията.

" Знаете, че приемането в еврозоната зависи от датата на приемане на бюджета и неговия недостиг ", добави тя.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР