Моторола стана спонсор на българската федерация по художествена гимнастика. Новото

...
Моторола стана спонсор на българската федерация по художествена гимнастика. Новото
Коментари Харесай

"Моторола" стана спонсор на националния отбор по художествена гимнастика

" Моторола " стана спонсор на българската федерация по художествена гимнастика. Новото партньорство беше показано в четвъртък вечерта на взаимна конференция, на която софтуерният бранд разгласи завръщането си на българския пазар.

Договорът е за период от 12 месеца, само че с алтернатива да бъде продължен до летните олимпийски игри в Токио през 2020 година В идната година състезателките от националния тим по художествена гимнастика ще бъдат рекламни лица на " Моторола ".

От своя страна компанията, която беше добита от " Леново " в края на 2015 година, ще обезпечава материално гимнастичките при медали и високи резултати от огромни надпревари.

" Моторола " и федерацията оповестиха, че възнамеряват доста взаимни интензивности като открити тренировки и уроци, с които да разпространяват художествената гимнастика. Те ще бъдат ориентирани главно към привличането на младите към спорта.

Всички ръководители треньори и състезателки от националния тим получиха най-високия си клас смарт телефони на " Моторола ". Идеята е те да бъдат в по-чест контакт с почитателите и да има живи включвания от тренировки и надпревари.


© LAP.bg

Новият отбор направи страховит дебют и завоюва огромната Световна купа още в първия си сезон

" Художествената гимнастика е водачът в българския спорт. Освен това реализира своите триумфи с елегантност и хубост. Затова ние намираме този спорт непосредствен до вижданията на марката ", съобщи генералният управител на " Моторола " за Югоизточна Европа Владислав Иванов.

Председателят на БФХГ Илиана Раева сподели, че сключването на това партньорство е " извънреден индикатор за триумфите, които постигнахме, за метода, по който работим, и за метода, по който влияем на обществото с едни прелестни страсти ".

По думите й гимнастичките са извънреден образец за подрастващите. " Затова аз, както и те (от " Моторола " ) считаме, че това би трябвало да се подтиква ", добави Раева. Според нея това е и " чудесна опция за девойките да се развиват в нови планове отвън терена ".


Невяна Владинова направи голяма крачка напред този сезон и стана носителка на Световната купа самостоятелно

Новият отбор направи впечатляващ дебютен сезон, в който завоюва многобоя в три oт четирите международни купи и стана притежател на огромната Световна купа.

Невяна Владинова също се показа ужасно в самостоятелните надпревари, като завоюва пет златни и общо осем медала и зае първото място в генералното класиране за сезона в Световната купа.

" Това, което отличава нашия тим по художествена гимнастика, е непрекъснатото демонстриране на класа, взаимност и единодушие на всяко едно съревнование. Те са извънреден образец за последователност сред поколенията ", сподели още Владислав Иванов.

Двете страни обявиха, че имат и сходна цел - да бъдат в топ 3, " Моторола " на мобилните марки в България, а гимнастичките на огромните надпревари и най-много на олимпийските игри в Токио през 2020 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР