Motorola представи попълнението на линията Edge — смартфонът Motorola edge

...
Motorola представи попълнението на линията Edge — смартфонът Motorola edge
Коментари Харесай

Motorola представи ултратънкия смартфон Edge 40 neo с IP68 и 50 MP камера

Motorola показа попълнението на линията Edge — смарт телефонът Motorola edge 40 neo, който е с ултратънък корпус от 7,76 мм и извити ръбове, както и отбрана от вода IP68. Освен това, новият смарт телефон е оборудван с 50-мегапикселов датчик на камерата Ultra Pixel и 16x скорост на снимане при слаба светлина.

Какво е особеното при оборудването на смарт телефона Motorola edge 40 neo?

Motorola edge 40 neo е първото устройство на Motorola в района EMEA (Европа, Близкия изток и Африка), което употребява услугите на Lenovo за компенсиране на CO2, за понижаване на излъчванията от въглероден диоксид по време на междинния си витален цикъл. Предлага се в опаковка без пластмаса и е 60% рециклируема. Благодарение на съдействието с agood, смарт телефонът се предлага и с калъф, направен от 100% растителни материали.

В какви цветове ще се предлага?

Motorola продължава да си сътрудничи с Pantone, тъй че Motorola edge 40 neo има професионално подбрани цветове. Устройството се предлага в три нюанса: Black Beauty (наситено черно с матова акрилна основа) и ярки Soothing Sea и Caneel Bay, както и матово покритие Vegan Leather.

С какво ще впечатлява Ultra Pixel камерата?

На гърба на апарата се намира усъвършенстваната 50-мегапикселова Ultra Pixel камера с усъвършенствано автоматизирано нощно “виждане “ и OIS. Тя употребява 40% повече пиксели от предходното потомство, което разрешава прекосяването на повече светлина. Motorola edge 40 neo е оборудван и с 13MP ултраширокоъгълен обектив с Macro Vision и 32MP селфи камера.

Ето и останалите характерности

Под капака се намира 5000 mAh батерия, която поддържа 68W TurboPower бързо зареждане. Зарядното ще зареди смарт телефона от 0% до 50% единствено за 15 минути. А начело Motorola edge 40 neo има 6,55-инчов POLED екран с периодичност на освежаване от 144 Hz. Дизайнът с извити ръбове е допълнен от 10-битов пъстър и DCI-P3 екран, който предлага над милиард цвята и пикова бляскавост от 1300 нита.

В основата на смарт телефона стои процесора MediaTek Dimensity 7030 и поддържка на 5G, което обезпечава по-висока пропускателна дарба и по-ниска инертност. Потребителите също могат да се възползват от облачните игри, употребявайки телефона си като портативна подпора. Може да се употребява и за разширение на мобилното преживяване посредством тв приемник или екран. Когато са свързани към компютър, потребителите могат да имат достъп до своите компютърни приложения и файлове на един екран. Това разрешава да споделяте файлове и изображения сред две устройства, да употребявате камерата, да отговаряте на позвъняванията и известията непосредствено от вашия компютър.

Motorola edge 40 neo работи с Android 13 и предлага необятна гама от най-новите функционалности за сигурност и програмен продукт. Те включват новите усъвършенствания на Moto Secure:

Сканиране за сигурност — опция за сканиране за съществуването на закани и предупреждаване на потребителите за целостта на фърмуера на устройството Откриване на фишинг — приложението Moto Secure, което открива и предизвестява потребителите за евентуални закани, свързани с подозрителни линкове или уеб сайтове, преди да бъдат отворени в страница.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР