Motorola Edge 40 Neo е предназначен да се превърне в

...
Motorola Edge 40 Neo е предназначен да се превърне в
Коментари Харесай

Edge 40 Neo трябва да е новият смартфон на Motorola

Motorola Edge 40 Neo е предопределен да се трансформира в новия смарт телефон, който ще е част от съществуващите Edge 40 и Edge 40 Pro. В интернет пространството се появиха много осведомителни течове и клюки по отношение на смарт телефона, последният от които разкрива потенциала на батерията и скоростта на зареждане. Motorola към момента не е оповестила формалната дата за стартиране на смарт телефона, само че евентуално цели да нервира съперниците си в обществените медии.

Motorola неотдавна разгласява тийзър в Twitter/X, намеквайки за стартирането на нова серия телефони Edge и питайки: „ Готови ли сте да се потопите в цветовете? “ с хаштаг #findyouredge. Вероятно това ще бъде Moto Edge 40 Neo. Въпреки че в тийзъра се разкриват малко детайлности, виждаме двойните задни камери на телефона и тага Pantone на гърба.

Компанията към момента не е разкрила формалната дата за стартиране или някакви спецификации. Въпреки това, по-ранните известия демонстрират, че Motorola Edge 40 Neo ще разполага с 6,55-инчов pOLED екран с Full HD+ резолюция и 144Hz периодичност на освежаване. Този смарт телефон може да се зарежда от процесор MediaTek Dimensity 1050 SoC, който е комбиниран с до 12 GB RAM и 256 GB вътрешна памет.

Edge 40 Neo би трябвало да работи на Android 13 със специфичната обвивка MyUX от кутията. За основаване на качествени фотографии, устройството предлага 50MP двойна камера на гърба и 32MP селфи-камера начело. Новият Edge 40 Neo на Motorola може даже да предложи IP68 отбрана от вода и прахуляк. Съобщава се, че устройството ще се предлага в няколко цветови разновидността, в това число Black Beauty, Caneel Bay и Soothing Sea.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР