Мотористи, облечени в костюми на Дядо Коледа и джуджета, зарадваха

...
Мотористи, облечени в костюми на Дядо Коледа и джуджета, зарадваха
Коментари Харесай

Коледно настроение в Разград: Дядоколедовци и джуджета на мотори

Мотористи, облечени в костюми на Дядо Коледа и джуджета, зарадваха дребни и огромни в Разград точно на Рождество Христово. Ентусиастите от мотоклубовете „ Лудогорски братя “ и Brothers From Hell, пременени в алените костюми на положителния белобрад дъртак и неговите помощници се събраха на паркинга пред джамията „ Ибрахим Паша “ и сътвориха празничен дух освен на децата, само че и на техните родители, баби и дядовци. Всички се радваха и се снимаха с Дядоколедовците и джуджетата на мотори, а най-малките получиха и подаръчета – балони и бонбони. Лакомства имаше и за минаващите пешеходци. 

„ Инициативата „ Коледно каране “ се реализира за поредна година. Идеята е да създадем коледно въодушевление у хората. Като следим по какъв начин ни се радват всички, ни доставя наслаждение ", сподели за Българска телеграфна агенция Йордан Атанасов от мото клуб „ Лудогорски братя “.
 Българска телеграфна агенция
В коледното каране на мотори се включиха и свободни мотористи. Сред тях бяха Танер и Станимир, които обличат костюма на Дядо Коледа за първа година. Те научили за самодейността на двата разградски мотоклуба от обществените мрежи. „ Решихме да се включим, с цел да развеселим минувачите, да поднесем усмивки на жителите и да разнообразим всекидневието им “, споделиха те. 
 Българска телеграфна агенция
Облечените в костюми на белобрадия дъртак мотористи направиха и коледно мотошествие из централните улици на Разград. Преди това дадоха своята милостиня в кутията за дарения в поддръжка на Марти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР