Моторист остана объркан“, след като беше глобен за шофиране през

...
Моторист остана объркан“, след като беше глобен за шофиране през
Коментари Харесай

Жена получи глоба за зона за чист въздух след ван, изобразен на гърба на аварирал камион

Моторист остана „ комплициран “, откакто беше санкциониран за шофиране през зона за чист въздух, когато микробусът й беше изобразен на гърба на транспортно средство за възобновяване.

Ив Скраг получи писмо от Общинския съвет на Бристол, което я упреква, че е нарушила сходните на Ulez ограничавания в яркожълтото си транспортно средство.

Но когато Скраг видя фотографското доказателство, объркването й се трансформира в развлечение защото микробусът беше кацнал на гърба на камион за изваждане.

Снимката демонстрира, че микробусът на Скраг е минал през центъра на града на кръстовището на Bath Road Bridge на 25 септември - на гърба на транспортно средство за изваждане на AA.

Скраг неотложно апелира санкцията от £69, само че към момента не е получил отговор от съвета.

38-годишният, който живее в Истън, Бристол, е създател на локалния бизнес Fan The Flames Marketing & Design.

Тя сподели: „ Когато отворих санкцията, бях малко объркана, защото знаех, че не съм карала през зоната с чист въздух.

„ Винаги внимавам да платя таксата авансово, в случай че го направя, само че по-късно се засмях, когато видях, че микробусът е толкоз ясно на гърба на камион за възобновяване.

„ Това е яркожълт някогашен микробус на AA върху горната част на голям жълт камион на AA, тъй че не можете тъкмо да го пропуснете!

„ Обжалвах санкцията, защото явно е неправилна.

“ Фактът, че получих санкцията, демонстрира, че те нямат инспекция на човешкия разсъдък, преди да изпратят PCN, и техните системи не са на равнище. "

Поради ограничавания интервал от време в кои хора могат да апелират санкции, Скраг споделя, че е удовлетворена, че го е видяла в точния момент.

Тя добави: „ Надявам се скоро да се свържа с тях с анулация, само че в случай че не бях забелязала санкцията и го апелирах в точния момент, щях да остана със солидна санкция. Има единствено стеснен интервал, в който можете да обжалвате, тъй че в случай че отсъствате да вземем за пример, наподобява много незаслужено да бъдете натоварени с такса и закани, в случай че не я платите. “

Глоба на съвета погрешно „ се случва от самото начало “

Скраг сподели, че сервизът, който е поправил микробуса й, й е споделил, че грешката се случва „ от самото начало “.

„ Градският съвет на Бристол в действителност би трябвало да поправете казуса или най-малко проверете фотосите, преди да изпратите санкциите “, сподели тя. “

Когато се свърза с него, представител на общината призна, че известието за наказателна такса е изпратено по простъпка и сподели, че в този момент е анулиран.

Какво ще стане, в случай че не помни да платя таксата за зоната за чист въздух?

Зоните за чист въздух работят през целия ден всеки ден и всеки ден от година, като интервалите на таксуване са от среднощ до среднощ.

Глобите могат да бъдат платени до шест дни преди влизане в зона или до 23:59 на шестия ден след влизане в нея.

Онези, които не платят таксата в избраното време, могат да получат уведомление за наказателна такса (PCN), като сумата зависи от това кой съвет управлява зоната.

Максималното заплащане, което може да бъде направено в една транзакция е £5000. Плащанията, които надвишават този предел, ще би трябвало да бъдат разграничени на обособени транзакции.

Прочетете повече:

  (Evening Standard)

< strong>   (Yahoo New UK)

(Национален свят)

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР