Моторист без книжка се потроши при пътен инцидент в Берковица.

...
Моторист без книжка се потроши при пътен инцидент в Берковица.
Коментари Харесай

Моторист без книжка се потроши в Берковица

Моторист без брошура се потроши при пътен случай в Берковица. На 3 август към 12,30 ч. на ул. „ Мусала ” пред Социален патронаж в града е настъпило пътнотраспортно произшествие с потърпевш. Произшествието е посетено от дежурен екип на пътен надзор, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Монтана. Установен е участникът в произшествието – 39-годишният П.Д. от гр. Берковица. П.Д. е управлявал мотоциклет "Ямаха съдебна експертиза 06 " с монтанска регистрация, негова благосъстоятелност, без да има удостоверение за ръководство на МПС. Неправоспособният лидер се е движел с несъобразена скорост по отношение на положението на пътя - неравности по пътното платно, в резултат на което е изгубил надзор върху ръководството, паднал и получил пострадвания.

Пострадалият е превозен с кола за спешна помощ до ФСМП - Берковица, където от осъществения първичен медицински обзор е открито, че е получил комоцио и има счупена ключица.

На лидера е публикуван ваучър за мед. проучване за приложимост на алкохол. Работата по случая продължава в Районно ръководство "Полиция " - Берковица. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР