Мост на магистрала беше спрян, след като двама шофьори бяха

...
Мост на магистрала беше спрян, след като двама шофьори бяха
Коментари Харесай

Лудост по магистрала, когато двама шофьори спират коли и се бият по средата на пътя, предизвиквайки голямо задръстване

Мост на автомагистрала беше спрян, откакто двама водачи бяха видени да се бият на платното в чудноват случай на пътя, сниман от камера.

Кингстънският мост в Глазгоу беше спрян в петък, като шокирани водачи станаха очевидци на борбата посред натоварената автомагистрала. Кадри демонстрират момента, в който придвижването е спряно по M8, до момента в който двама души се търкалят по земята в явно сборичкване.

Стъписани водачи следиха по какъв начин съгласно известията сцените се развиват на източното платно в 11:15 сутринта. На клипа може да се види бяло Porsche, блокиращо едното платно, до момента в който двамата се карат пред камион, до момента в който зад тях се образуват опашки.

На клипа може да се види по какъв начин трафикът минава свободно в правата към центъра на града, до момента в който камионът надува клаксона, с цел да се опита да накара двойката да се раздели. Очевидец, изпратил видеото на Glasgow Live, сподели, че сбиването е почнало след спор в трафика. Те споделиха: „ Поршето беше зад фиестата и те срязаха начело. “

„ Шоф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР