Москва. Руският президент Владимир Путин съобщи, че в петък сутринта

...
Москва. Руският президент Владимир Путин съобщи, че в петък сутринта
Коментари Харесай

ТАСС: Руският президент съобщи за успешно изстрелване на хиперзвуковата ракета „Циркон“

Москва. Руският президент Владимир Путин заяви, че в петък сутринта е осъществен залпов изстрел на хиперзвуковата система " Циркон ", тестванията, както означи президентът, са били " сполучливи, безупречни ", предава TACC .

" Тази нощ, по-точно сутринта, беше осъществен залпов пуск на хиперзвуковата система " Циркон ", това е най-новата ни ракета, която работи както по морски цели, по този начин и по наземни цели. Изпитанията са извършени сполучливо, безупречно. Това е огромно събитие в страната и основна стъпка към повишение на сигурността и отбранителната дарба на Русия, “, сподели той на взаимно съвещание на Държавния съвет и Съвета за просвета и обучение.

Путин се обърна към министъра на индустрията и търговията Денис Мантуров и го помоли да „ съобщи най-хубави пожелания, поздравления на екипите, работили по този артикул, да благодари на всички за резултата и да съобщи на всички разработчици, дизайнери, инженери и служащи - всички, които са участващи в тази работа, най-искрените думи на признателност. "

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР