Москва. Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че с нетърпения

...
Москва. Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че с нетърпения
Коментари Харесай

ТАСС: Тръмп заяви, че е готов за нова среща с Ким Чен-ун

Москва. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че с нетърпения чака да се срещне в ръководителя на Държавния съвет на Корейската народно-демократична република (КНДР) Ким Чен-ун, заяви ТАСС .
Това свое обръщение той е написал в страницата си в Туитър: „ Аз с неспокойствие очаквам да се срещна с ръководителя Ким,който толкоз добре схваща че Северна Корея има голям стопански капацитет “, е декларирал Тръмп, до момента в който разяснява известието на Ким Чен-ун за желанието му да се срещне още веднъж с американския президент.
На 2 юли в Сингапур се състоя първата в историята среща на толкоз високо ниво сред Съединени американски щати и КНДР. Според взаимното изказване след нея Пхенян разгласи подготвеност да стартира цялостна денуклеаризация на Корейския полуостров, а Съединени американски щати в отговор се задължиха да подсигуряват сигурността на Северна Корея. До този миг обаче това обръщение от Сингапур към интернационалната общественост няма съответни измерения.

Превод и редакция: Ивелина Ватова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР