Москва. Президентът на Русия Владимир Путин посочи задачите, които трябва

...
Москва. Президентът на Русия Владимир Путин посочи задачите, които трябва
Коментари Харесай

РИА Новости: Владимир Путин разказа как ще бъде осигурен прогресът на Русия „в света на утрешния ден“

Москва. Президентът на Русия Владимир Путин уточни дилемите, които би трябвало да бъдат решени, с цел да бъде обезпечен устойчивият напредък на Русия „ в света на утрешния ден “, в изявлението си пред конгреса на партия „ Единна Русия “. Сред първостепенните задания той назова повишението на растежа на стопанската система, битката с бедността, развиването на бизнеса, измененията в опазването на здравето и образованието, предава РИА Новости .
В частност, Русия би трябвало да сътвори нов пазар на труда и модерна система за професионално обучение, счита съветският президент.
Според неговите думи, би трябвало да се доближи до стабилно покачване на действителните приходи на руснаците, да се усилят пенсиите и обществените помощи, а също по този начин да бъде продължена работата по понижаване на бедността, мащаба на която „ съставлява опасност за стабилността и единството “ на съветското общество.
Путин акцентира, че тази обстановка е „ просто унизителна за хората “. „ Ситуацията би трябвало да е нетърпима, когато човек с търсена специалност и с добра подготовка за своя труд, получава мизерна заплата, безусловно едвам свързва двата края “, добави той.
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР