Москва. Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за продължаване

...
Москва. Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за продължаване
Коментари Харесай

РИА Новости: Владимир Путин продължи действието на ограниченията за транзитни превози от Украйна

Москва. Президентът на Русия Владимир Путин подписа декрет за продължение до 30 юни на възбраната за транспорт на избрани товари от Украйна към Казахстан и Киргизия през територията на Русия, съгласно документ, оповестен на формалния държавен портал за юридическа информация, предава РИА Новости .
„ В указа на президента на Руската Федерация от 1 януари 2016 година №1 „ За ограниченията по обезпечаване на икономическа сигурност и националните ползи на Русия при реализирането на директни транспорти на артикули от територията на Украйна до територията на Казахстан или Киргизстан през територията на Руската федерация “ се внася изменение за подмяна на 4 думи „ до 31 декември 2017 година, с думите „ до 30 юни 2018 година “ “, се декларира в документа.
На 1 януари 2016 година Русия вкара възбрана за реализиране на директни автомобилни и железопътни транспорти на артикули от Украйна, във връзка с които в Москва се постановат мита, разнообразни от нула, както и на товари, включени в „ санкционния “ лист.
От 1 юли 2016 година, според указа на съветския президент, тази възбрана беше разширена и във връзка с артикули от Украйна, отиващи към Казахстан и Киргизстан през територията на Русия. След това Киев упрекна Русия в блокиране на преноса на украински артикули през съветската територия в нарушаване на регулациите на Световната комерсиална организация(СТО).
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР