Москва отхлабва действащите противоепидемични мерки в града. Властите премахнаха забраната

...
Москва отхлабва действащите противоепидемични мерки в града. Властите премахнаха забраната
Коментари Харесай

Москва разреши на баровете да работят и нощем

Москва отхлабва настоящите противоепидемични ограничения в града. Властите отстраниха възбраната питейните заведения, заведенията за хранене и нощните клубове да работят в нощните часове (от 23:00 до 06:00 ч.). Това заяви московският кмет Сергей Собянин, съобщи организация ТАСС.

Бизнесът няма да би трябвало повече да лимитира броя на чиновниците, които работят в офисите, написа Собянин. Той добави, че ограниченията влизат в действие от през днешния ден. Масовите събития остават неразрешени. Маските и ръкавиците остават наложителни в офисите в Москва, оповестиха управляващите в града. Университетите ще останат затворени най-малко до 6 февруари.

Носенето на маски остава наложително и в магазините и публичния превоз, съобщи първият заместител началник на апарата на кмета на града и началник на градския департамент за търговия и услуги Алексей Немерюк. Той напомни, че санкциите за нарушение на условието да се носят маски и ръкавици остават в действие в Москва. През последното денонощие в Русия бяха регистрирани 17 741 нови инфекции с ковид. От началото на пандемията в страната са доказани 3,7 милиона случая на заразяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР