МОСКВА. От специалния пратеник на „Труд“Русия и Саудитска Арабия откриват

...
МОСКВА. От специалния пратеник на „Труд“Русия и Саудитска Арабия откриват
Коментари Харесай

Русия и Саудитска Арабия откриват световното

МОСКВА. От специфичния делегат на „Труд“

Русия и Саудитска Арабия откриват международното състезание на 14 юни. Сблъсъкът ще е на актуализирания суперлуксозен стадион „ Лужники “ в Москва. На блестящата гала за жребия в Кремъл всичко се разви прелестно за домакините. Техни противници ще бъдат още Египет и Уругвай. След фиаското на Купата на конфедерациите „ сборная “ с съображение би трябвало да се надява минимум на осминафинал.

 57-100

Голмайстор №1 в историята на международните шампионати Мирослав Клозе донесе истинската купа на международния първенец, донесена от музея на ФИФА в Цюрих. Погледите обра великият Диего Марадона. Аржентинският кумир бе част от тегленето напълно в черен костюм и блестящо жълта папионка. Нищо чудно! Дон Диего постоянно е бил чудноват.

„ Всички в Русия чакаме мондиала с голямо неспокойствие – сподели президентът Владимир Путин. – Много е значимо какво усещане ще оставим у нашите посетители от целия свят. “

„ Русия е страна, където футболът е на голяма респект – добави Джани Инфантино, шефът на ФИФА. – Над 1,5 милиона души ще дойдат на мондиала. А 12-те стадиона са същински бисери. “

Ръката на Марадона реши най-интересния дуел на първата фаза. Европейският първенец Португалия ще се изправи против Испания. Двете страни играта един против различен на осминафинал на Мондиал 2010 и на полуфинал на Евро 2012. Голяма конспирация в групата обаче мъчно може да се чака. Останалите тимове са Мароко и Иран.

По сходен метод наподобява групата на любимците Англия и Белгия, които имаха шанс карето да допълват Панама и Тунис. За повторно в историята англичани и тунизийци ще изиграят първи дуел след Мондиал ’98.

За първи път няма нито един квартет, който може да получи клишираното название „ групата на гибелта “. Най-напечено наподобява в карето с Аржентина, Хърватия, Исландия и Нигерия. За сметка за това с изключение на групата на Русия доста елементарно наподобява и при поляците, които бяха водачи. Техните противници идват от три континента – Сенегал, Колумбия и Япония.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР