Москва. Опитно-конструкторските работи(ОКР) по създаването на разузнавателна машина на базата

...
Москва. Опитно-конструкторските работи(ОКР) по създаването на разузнавателна машина на базата
Коментари Харесай

ТАСС: Русия ще създаде нова разузнавателна машина на базата на БМП-3 за нуждите на руската армия

Москва. Опитно-конструкторските работи(ОКР) по основаването на разследваща машина въз основата на БМП-3 (Бронирана машина на пехотата) за потребностите на Сухопътните войски на Русия се правят сега и се чака те да бъдат приключени в най-близко бъдеще. Това заяви пресслужбата на Министерството на защитата на Русия, предава ТАСС.
„ В момента се водят ОКР и в скоро време ние ще получим бойна разследваща машина въз основата на БМП-3, която изцяло дава отговор на нашите условия “, съобщи заместник-началника на Главния щаб на Сухопътните войски по разузнаването Владимир Масурин.
Машината ще се разграничава от БМП-3 с новите си механически средства за разузнаване. Планира се на нея да бъдат сложени Радиолокационна станция (РЛС), далекомери, топловизионни прицели и безпилотни апарати. Основното достолепие на създаването ще бъде опцията за установяване на своите координати при излизане от строя на сателитната навигация, оповестяват от пресслужбата.
БМП-3 е бойна машина предопределена за траснпортиране на пехота и поддръжка за сухопътните войски по време на бойни дейности. Тя е въоръжена със 100-милиметрово оръдие с опция за изстрелване на реактивни снаряди, а също по този начин с 30-милиметрово автоматизирано оръдие. Машината може да придвижва до седем десантника.
Превод и редакция: Иван Христов

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР