Москва. Общовойсковата армия на руския Западен военен окръг е провела

...
Москва. Общовойсковата армия на руския Западен военен окръг е провела
Коментари Харесай

„ТВ Звезда“: Общовойсковата армия на руския Западен военен окръг е провела 30 внезапни проверки през изминалата година

Москва. Общовойсковата войска на съветския Западен боен окръг е провела 30 неочаквани инспекции на бойната подготвеност и боеспособността на съединеният и войнските елементи през миналата 2017 година, предава съветската „ ТВ Звезда “.
По данни на съветското министерство на защитата изключително внимание по време на инспекциите е обърнато върху ръководството на подразделенията с присъединяване на средства за автоматизация. Давана е оценка на навиците на командването и бойните умения на персоналния състав.
„ През 2018 година практиката на неочакваните инспекции на съединенията и войсковите елементи от общовойсковата войска ще продължат “, заяви първият заместник-командир на общовойсковата войска на ЗВО генерал-майор Тимур Трубиенко.
Според него в настъпилата година при неочакваните инспекции ще се отработват въпросите за привеждането на войските в друга степен на бойна подготвеност. Също по този начин на войските им предстоят на практика дейности по прекачване на подразделения на обилни дистанции.

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР