Москва не иска мир, а военно решение. А нейните цели

...
Москва не иска мир, а военно решение. А нейните цели
Коментари Харесай

ФАЦ: руската агресия в Украйна може да бъде спряна само с оръжие


Москва не желае мир, а военно решение. А нейните цели не се лимитират единствено до Източна или Южна Украйна, написа в коментара си за ФАЦ Райнхард Везер.

Германия дава на Украйна противовъздушни ракети " Стрела "

Обстрелът на Киев с ракети, до момента в който в украинската столица бе генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, съставлява едно недвусмислено обръщение на Русия към останалата част от света. И разкрива отношението на Москва към договарянията, посредниците и визитите на високопоставени политици в Украйна. Москва не желае мир, а военно решение.
Редакцията предлага
И. Путин играе ва банк: съгласно него Украйна би трябвало да спре да съществува като самостоятелна страна, а националната ѝ еднаквост и културата ѝ да бъдат изтрити. Руските пропагандисти намерено афишират това с все по-зловещ звук. Затова и не може да се стигне до тези взаимни отстъпки, допустими и за двете страни, за които към момента мечтаят видни поддръжници на мира в Германия.

Трябват оръжия

Единственото, което може да спре съветската експанзия, са оръжията. Тъй като Западът по основателни аргументи не желае да се намесва непосредствено в сраженията, той би трябвало да ги достави на Киев в мащаба, от който се нуждаят украинските въоръжени сили. И това би трябвало да се случи в точния момент, с цел да могат те да спрат съветските сили, преди същите да овладеят още територии в Източна и Южна Украйна.

В момента наподобява, че на източния фронт няма огромни разбърквания, само че това не значи, че сраженията не са яростни. Агресорите не реализират прогрес с. Но в случай че Западът не помогне на украинците, те в последна сметка ще претърпят проваляне поради численото предимство на Русия.

Битка за демократична Европа

И това ще има резултат върху цяла Европа. Защото украинците не пазят единствено себе си, те пазят демократична Европа. И са жертва на обстоятелството, че.

Райнхард Везер, " Франкфуртер Алгемайне Цайтунг "

Frankfurter Allgemeine Zeitung

www.faz.net

Всички права непокътнати

Frankfurter Allgemeine Zeitung GmbH, Frankfurt am Main
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР