Москва. Холдингът «Вертолетите на Русия » сключиха твърди“ и меки“

...
Москва. Холдингът «Вертолетите на Русия » сключиха твърди“ и меки“
Коментари Харесай

„Взгляд“: «Вертолетите на Русия» сключиха в Югоизточна Азия договори за половин милиард долара

Москва. Холдингът «Вертолетите на Русия » подписаха „ твърди “ и „ меки “ контракти по време на демонстрационната си обиколка на Югоизточна Азия, написа „ Взгляд “ .
Контрактите са за продажба на вертолети за повече от 500 милиона щатски $. За това споделя шефът на холдинга Андрей Богинский, до момента в който е бил на посещаване в Тайланд.
«Като цяло по време на тази обиколка събрахме задоволително количество поръчки. В Китай сключихме корав контракт за 20 вертолета «Ансат», а в границите на демонстрациите в други страни от района, като Виетнам, Тайланд, Камбожда и Малайзия – още 30 „ меки контракта “ от същия модел. По същия метод се събраха и поръчки да вземем за пример и за 20 вертолета, вид Ми-171А2», оповестява ТАСС, цитирайки Богинский.
Главата на вертолетния холдинг е добавил също, че общият размер на договорите в парично изражение надвишава половин милиард $, като тази сума се образува въз основа на отчитане на каталожната стойност на всяка машина.
През декември по време на обиколката в Югоизточна Азия са поръчани 70 вертолета Ми-171А2 и «Ансат».
От редакцията на „ Взгляд “ напомнят, че Ми-171А2 е съществено осъвременена версия на моделите Ми-8/17, а «Ансат» е лек многоцелеви вертолет с два мотора, който може да се употребява с медицински цели.

Превод и редакция: Ивелина Ватова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР