МОСКВА – Победата на Нигерия с 2:0 над Исландия завърза

...
МОСКВА – Победата на Нигерия с 2:0 над Исландия завърза
Коментари Харесай

Нигерия зове хърватите за професионализъм

МОСКВА – Победата на Нигерия с 2:0 над Исландия завърза до алено борбата за второто място в групата, където Хърватия е тоталният хегемон, а Аржентина – огромното отчаяние.

Изведнъж „ суперорлите “ замечтаха за класиране на осминафинал, което минава през най-различни сюжети в последния кръг. На доктрина Нигерия даже може да приключи преди всичко.

Джон Оби Микел, дълготраен състезател на „ Челси “ и капитан на Нигерия, прикани хърватите да се държат професионално в последния мач против Исландия. Треньорът Златко Далич разгласи, че ще пусне единствено запаси, с цел да болести титулярите за идващите борби.

„ Нямаш право на най-големия шампионат да подходиш по този метод – сподели Микел. – Това би могло да наклони везните в една или друга посока за другите тимове. Всеки би трябвало да е професионален и да играе с най-хубавите си футболисти. Случи ли се, ще се наруши духът на феърплея. “

Нигерия се надява да отмъкне точка от Аржентина, само че се опасява, че Исландия може да бие втория отбор на Хърватия. Успехът на африканците дава огромен късмет и на Лео Меси и компания. Той също минава през победа над Нигерия и хърватите да вземат най-малко точка от Исландия. В обществените мрежи се появиха куп подигравателни фотоси против Меси. На тях той е „ облечен “ компютърно с фланелки на Нигерия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР