Московски подаде оставка след трагедията в Своге © Георги Кожухаров

...
Московски подаде оставка след трагедията в Своге © Георги Кожухаров
Коментари Харесай

Ивайло Московски отива в Черноморската банка за търговия и развитие

Московски подаде оставка след нещастието в Своге

© Георги Кожухаров Още по тематиката
Росен Желязков е кандидатурата за нов транспортен министър
17 сеп 2018
След обява на " Капитал " Александър Манолев се отхвърли да е министър на превоза

Освен формалните обстоятелства в биографията му има и съмнителни бизнес връзки в предишното, извоювани публични поръчки за милиони и породена злополука
13 сеп 2018
Александър Манолев: От компаниите в Кулата до публичните поръчки

Съдружие с представител на висшите кръгове на СИК и контракти с страната за милиони в неофициалната биография на претендента за транспортен министър
13 сеп 2018 Министърът на превоза в оставка няма да остане без работа, настояват източници на OFFnews, съгласно които в идващите дни той ще бъде назначен като вицепрезидент на интернационалната банка. " Капитал " удостовери новината през свои източници.

Черноморската банка е учредена от страните към морския басейн, както и от Албания, Армения, Молдова и Азербайджан и България може с държавно решение да назначи собствен кадър там. Преди време за този пост беше спряган някогашният гуверньор на Българска народна банка Иван Искров, само че тогава Борисов разгласи, че не може да " му се търси спокоен кей ".

По настоящем позицията се заема от Нина Ставрева - някогашен началник на кабинета на Пламен Орешарски като финансов министър. Тя беше посочена за поста от Орешарски като министър председател, а след това утвърдена от втория кабинет " Борисов " през 2014 година Мандатът й изтича в края на тази година.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР