Мощното земетресение в Турция и Сирия не остави никого по

...
Мощното земетресение в Турция и Сирия не остави никого по
Коментари Харесай

След трагедията в Турция Елен Колева се разплака: Ще се случи и тук ВИДЕО

Мощното земетресение в Турция и Сирия не остави никого по света безразличен, изключително страните, които се намираме наоколо до естественото злополучие, което лиши хиляди човешки животи и разроши домовете на толкоз доста хора. 

Актрисата Елен Колева е от родните звезди, които одобряват най-тежки случилото се в южната ни съседка и се пусна на лайф в обществените мрежи, изпаднала в потрес и неспираща да плаче. А думите й трогнаха нейните почитатели, които се изплашиха и се замислиха за бъдещето на България. 

“Съжалявам, че ще запиша това видео, просто ми е доста тежко за хората в Турция.

желаех просто да ви кажа: променяйте се, обичайте се, бъдете съпричастни, бъдете хора, живейте със сърцето си. Това,, което се случи там, ще се случи и тук. Въпрос на време е. Разбирате ли посланието какво е ”, споделя през сълзи надарената ни актриса. 

 

Някои съзряха в това видео на Елен една надарена актьорска игра, с която цели да натрупа малко повече известност, откакто в последните години нищо не се случва към нея. Ние не имаме вяра, че човек би употребявал такава огромна покруса, с цел да си прави реклама. А актрисата нееднократно е показвала, че е съчувствен човек и сме склонни да имаме вяра, че тъгата й е същинска.

По-късно тя подтикна своите другари в мрежата да изпратят по един SMS в поддръжка на хората в неволя в Турция.

Тя самата го е направила и не стопира да следи какво се случва и със свито сърце да научава за увеличението на жертвите.

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР