Мощна буря се разрази днес и в Казанлък. Пороен дъжд,

...
Мощна буря се разрази днес и в Казанлък. Пороен дъжд,
Коментари Харесай

Мощна буря в наш град, падна и градушка ВИДЕО

Мощна стихия се развихри през днешния ден и в Казанлък. Пороен дъжд, съпроводен с градушка са паднали в града. Шофьор снима рисковото събитие, до момента в който пътува с автомобила си. От оповестените фрагменти излиза наяве каква е силата на естественото събитие. Водачът е заставен да отбие втрани от пътя, на безвредно място, с цел да изчака отминаването на поройния дъжд.



Междувременно в родопската яка паднали дървета затрудняват придвижването. Пътуващи оповестяват, че пътят Смолян-Фатово-Рудозем, е затворен.



Вече ви съобщихме за разразилата се стихия и в Пловдив. Небето се раздираше от гръмотевици, а съществено количество дъжд падна в града.

В София ситуацията не е по-различна. През миналата нощ там имаше голям брой сигнали за паднали дървета. Екипи на пожарната се работили на терен. През днешния ден улици в квартал „ Обеля “ замязяха на басейн.

Столичанин показа фрагменти и с доза комизъм означи:

„ Харесвам я тази Обеля, на сърце ми е. Зная, че и на локалната власт и е на сърце. Страхотен квартал е, който притегля от ден на ден младежи. А те са привлечени от удобствата на квартала. Чисти и тихи улици, уредени градинки. Река, която е пригодена за разходка и пикник, даже басейн има. Много ще ме погледнат скептично, само че е реалност. Имаме публичен басейн с олимпийски размери. Входа е безвъзмездна, тъй като локалната власт спонсорира всичко от своя бюджет и влага доста хъс, в това да обезпечи на квартала всичко належащо. Споделям задоволството си в къс филм. “



Кадри: Dimitar Tomov, Константин Димитров, Miroslav Tarashev
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР