Море от памук, любов и сол вместо сняг заливат децата

...
Море от памук, любов и сол вместо сняг заливат децата
Коментари Харесай

Светла Иванова и вокална група “Светлина” разказват какво е Коледа

Море от памук, обич и сол вместо сняг заливат децата от вокална група “Светлина ” във видеото към “Какво е Коледа ”. Автори на музикалната приказка за доброта и чудо край елхата са певицата Светла Иванова и мулти инструменталистът Константин Кучев дружно с децата от вокалната група, на която са ръководители.

Малките гении снимат дебютния си клип в столично йога студио и солна стая за релакс. Идеята на клипа е да улови атмосферата на заниманията им всяка неделя, както и на песента.

“Уникалното в нашата вокално-творческа група е, че ние сътворяваме всичко дружно с децата. Те са толкоз създатели, колкото и ние. Текстът на песента се получи доста елементарно, когато им дадох задачата да довършат изречението “Коледа е… ” ”, споделя Светла Иванова, която е продуцент на песничката и клипа.

В “Светлина ” децата не са просто реализатори, те са част от целия креативен развой.

“Имаме записани още авторски песнички, в които концепциите са общи. В клипа, който заснехме концепцията ми беше да покажа какъв брой занимателно ни е да творим дружно. Децата за първи път направиха записи и в студио. Някои от тях нямат навършени 5 години ”, споделя още изпълнителката. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР